неділю, 25 червня 2017 р.

Весільні сукні STELLA DE LIBERO



Казкові, незвичайні, фантастичні весільні сукні від Stella de Libero, практично незнайомі в Україні не тільки широкому загалу, але навіть і багатьом фахівцям.

А тим часом - незважаючи на цілком європейське ім'я, Стелла де Ліберо є провідною японською торговою маркою, яка добре відома в Японії і за її межами.

Сукні Стелла де Ліберо з самої появи бренду відразу привернули увагу своєю абсолютною унікальністю, незвичністю, фантастичним дизайном і красою.

Основа весільних колекцій Стелла де Ліберо - кольорові весільні сукні, які завойовують все більше прихильників у всьому світі. На сьогоднішній день немає жодного відомого весільного дизайнера, в колекції якого не було б хоч однієї кольорової сукні. Але весільні сукні від Стелла де Ліберо не схожі ні на що, бачене нами раніше. Від солодких рожевих блондинок вони відрізняються як обід у вишуканому ресторані від гамбургера, і як дорогоцінний смарагд - від темно-зеленого скла.

Плаття Stella de Libero ввібрали в себе нескінченність досконалої японської філософії, несуть на собі відбиток самих глибин національного японського характеру з його поклонінням прекрасному, - рисою, навколо якої будується все буття цього дивного народу.

Однак ні в якому разі не можна стверджувати, що ці наряди підійдуть тільки східним жінкам. Плаття являють собою компроміс між цінностями Заходу і Сходу. Є тут і неокласика, і романтичні моделі, і рожевий сад.

Незважаючи на буйство фарб, пишність і багатошаровість об'ємних спідниць, надлишок яскравих прикрас, нікому не прийде в голову назвати ці сукні вульгарними або позбавленими смаку.

Весільні сукні Stella de Libero царствені, шляхетні, вишукані - і дуже, дуже дорогі. Розкішні і драматичні, ці вбрання для неординарних, сміливих, рішучих жінок, які не грають в казкових принцес, - тому що вони вже королеви!

Сукнями Стелла де Ліберо можна милуватися нескінченно - і цими дивовижними золотими метеликами, який присів на мить на пишну спідницю, та так і забув злетіти, і цими каменями, які переливаються і складаються в дивовижні візерунки, як в дитячому калейдоскопі, і каскадом неймовірних багатошарових спідниць. І, звичайно, квіти, квіти, квіти, - океан квітів всіх відтінків і всіх розмірів! Сукня може майже повністю складатися з одних тільки квітів, вони можуть прикрашати сукню знизу доверху, або легкої гірляндою оповити талію, або прикрасити ліф, але квіти є обов'язковим атрибутом суконь Стелли де Ліберо.

Колірна гамма цих суконь вражає, тут є буквально все. Найніжніші рожеві, білі, золоті, блакитні, лавандові відтінки і насичені червоний, винний, синій, чорний. Додайте сюди дорогоцінні виткані золотом і сріблом тканини, щільний прінтованний сатин або ніжну шовкову піну, вишивку бісером та камінням, - і ви назавжди запам'ятаєте ці сукні, і будете мріяти про весільну сукню Стелла де Ліберо до тих пір, поки не дістанете одну з них.

               










   



  







Немає коментарів:

Дописати коментар